Pyyheturbaani lahjaksi

Siskoni oli ostanut kauneusmessuilta kätsynoloisen pyyheturbaanin. Hintaa sillä taisi olla jopa 30€! Itse en ikinä maksaisi jättipyyhkeestäkään sen vertaa, joten ajattelin että mäpä teen itse sellaisen. Pikainen googletus ja johan löytyi useampikin ohje turbaanin ompeluun. Yhdistelin ohjeita ja en taaskaan käyttänyt kaavaa, vaan piirsin leikkausrajat suoraan pyyhkeeseen. Käytin työssä kahta käyttöönottopestyä käsipyyhettä, jotka olin ostanut jyskistä hintaan 1€ / kpl.



Lisäsin turbaaniin kumilenksun, johon voi kiinnittää turbaanin pitkulainen pään. Tässä versiossa en käyttänyt nappia (kuten joissain ohjeissa oli) vaan tein jämäpaloista rusetin. Niin siitä tuli söpömpi. 😊 Turbaania voi käyttää kumminpäin vain: rullata otsasta niskaan tai niskasta otsaan.

Tuo on kieltämättä aika kätevä ja huomattavasti mukavampi päässä kuin painava kylpypyyhe. Tämä versio meni toiselle siskolleni lahjaksi, mutta ehkä vielä joskus saan tehtyä samanmoisen itsellenikin. Itselle tulee vaan kauhean harvoin tehtyä mitään. 🤔




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nukanpoistovinkki!

Maailman helpoin TSI-imetysmekko

Joutsentyyny tyttärelle